به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،جلسه تحلیل آمار و ارزیابی عملکرد نیمه اول 1401با حضور دکتر محمد ملک زاده سرپرست معاونت بهداشتی، دکتر امیر رشیدی معاون فنی معاونت بهداشتی، مدیران شبکه های بهداشت درمان نه شهرستان استان کارشناسان ستادی و شهرستانی در سالن اجلاس مرکز بهداشت استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،جلسه تحلیل آمار و ارزیابی عملکرد نیمه اول 1401با حضور دکتر محمد ملک زاده سرپرست معاونت بهداشتی، دکتر امیر رشیدی معاون فنی معاونت بهداشتی، مهندس علی مکارمی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان، مدیران شبکه های بهداشت درمان نه شهرستان استان کارشناسان ستادی و شهرستانی در سالن اجلاس مرکز بهداشت استان برگزار شد.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رییس مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد در جلسه تحلیل آمار و ارزیابی عملکرد، گفت: توسعه متوازن خدمات بهداشتی درمانی در نه شهرستان استان یک مفهوم مرتبط با عدالت است، بر این اساس یکی از مبانی بسیار مهم و قابل تاکید در چارچوب الگوی توسعه متوازن تاکید بر مفهوم عدالت در سلامت می باشد.
دکتر محمد ملک زاده، با اشاره به اینکه واژه توسعه بیش از نیم قرن اقتصاددانها، جامعه شناسان، علوم پزشکی و… را به خود مشغول کرده است گفت: در همین راستا صاحب نظران مرتبط را به طرح مباحث گوناگونی در این باره واداشته است.
رییس مرکز بهداشت استان، از انجام مطالعات لازم و تأثیر گذار در زمینه طرح های بهداشتی در رابطه با روشهای نوین سازماندهی و مدیریت واحدهای تابعه به منظور همسویی تاکید کرد.
دکتر محمد ملک زاده در ادامه یادآور شد، نیل به هدفهای نهایی حوزه های مختلف بهداشت بر اساس دستورالعمل وزارت و نظارت بر اجرای صحیح مقررات بودجه تخصیص یافته و مراقبت در نحوه مصرف اعتبارات اشاره کرد.
دکتر محمد ملک زاده به سنجش میزان پیشرفت شاخصهای مختلف بهداشتی در هر یک از واحدها تهیه نمودارها، آمارهای مورد نیاز، تجزیه و تحلیل آنها در راستای سیاست های دانشگاه علوم پزشکی توصیه کرد.
دکتر ملک زاده: هدف ارتقای سلامت، را می توان ارتقای سواد سلامتی، اتخاذ رفتار سالم توسط همه همکاران، گروه های هدف و گسترش فرهنگ افزایش سطح سواد سلامت را در سطح استان را بیان کرد.
وی با بیان اینکه سواد سلامت، به منزله مجموعه مهارت ها و قابليت هايي که مردم در طول زندگی خود کسب می کنند تا بتوانند برای تصميم گيری های آگاهانه، کاستن از خطرات سلامت و افزايش کيفیت زندگی، اطلاعات سلامت را جستجو و دریافت، درک نموده ،و ضمن ارزيابی مثمر ثمر و به کار بگيرند.
دکتر ملک زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رییس مرکز بهداشت استان در پایان هر گونه تاخیر در راستای خدمت رسانی بهداشتی و درمانی مطلوب به مردم را غیر قابل بخشش دانست و ابراز داشت: هدف اگر جز خدمت مردم نباشد ارزشی ندارد،بنابراین خدمت باید در جهت رضای خدا و مردم باشد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، در ادامه تصریح کرد: شاخصها و آمارهای بهداشتی استانی نتیجه تلاش، زحمات و میزان خدمت رسانی به مردم در شهرستان ها می باشد.
دکتر امیر رشیدی، گفت: جلسه تحلیل و آمار هر شش ماه یک بار برگزار می شود و هدف اصلی آن بررسی نقاط ضعف، حلال مشکلات بجای مانده و برای شش ماه آینده برنامه ریزی می شود.
معاون فنی مرکز بهداشت استان، در جمع مدیران شبکه های بهداشت و کارشناسان استانی خاطرنشان کرد: انتظار می رود که مدیران شهرستانی ده مشکل اساسی که در شش ماهه بعدی حل فصل شود ارائه و تا جای که ممکن است مسولان مراکز بهداشتی درمانی از پزشکان استفاده شود، بازدید های سرزده معاون محترم بهداشتی در تمامی نقاط استان یکی دیگر از اولویت ها می باشد که در دستور کار قرار وی دارد.
ارسال خبر و تهیه گزارش/ سید حسین رازیان